SOM Presenteert nieuw logo

Aan het begin van de oefenperiode voorafgaand aan het seizoen van 2020/2021 is het druk bij Scheidsrechters op Maat. Nieuwe aanstellingen voor wedstrijden, een gloednieuwe website en sinds vandaag ook een nieuw logo! In samenwerking met partner RefShop.nl is de afgelopen weken hard gewerkt om naast een moderne website ook een nieuw, verfrissend en modern logo te kunnen presenteren. SOM is trots om mee te kunnen delen dat vanaf vandaag het nieuwe logo in gebruik is genomen.

RefShop.nl, partner van SOM, heeft in samenwerking met De Printservice een nieuw logo voor SOM ontworpen. Jeroen Ruigrok, Art Director van De Printservice legt uit waarom voor dit logo gekozen is: “De afkorting van Scheidsrechters op Maat is SOM. Maar SOM staat ook voor de wiskundige vergelijking waarbij je twee getallen bij elkaar optelt. Bij het optellen van twee getallen gebruik je het +-teken, dus dat teken hebben wij verwerkt in de letter ‘O’ van SOM”.

Naast het plusteken in de letter O van het logo zit er nog een achterliggende gedachte achter het nieuwe logo van SOM. Rob Huijben, mede-eigenaar van RefShop.nl, legt het uit: “Door het plusteken in de letter O krijg je vier vlakken in de letter. Deze vier vlakken staan symbool voor de vier wedstrijdofficials bij een voetbalwedstrijd: de scheidsrechter, de twee assistent-scheidsrechters en de vierde official. Alle vier de vlakken vormen samen de letter, en de vier officials om een wedstrijd te kunnen leiden.”

SOM is blij met deze modernisering van de huisstijl en dankt haar partner RefShop.nl voor het mede mogelijk maken hiervan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top