Partner van SOM: RefShop.nl

Wat doe je als er geen winkel specifiek voor de scheidsrechter in Nederland is? Juist: je gaat er zelf een maken! Dat was de gedachte van Clint van der Heyden en Rob Huijben anderhalf jaar geleden. Een half jaar verder zijn zij de troste eigenaren van RefShop.nl. De afgelopen tijd is de webshop ontzettend gegroeid en wat de heren betreft gaan ze die groei nog een hele tijd volhouden.

Het idee van de webshop begon tijdens een oefenwedstrijd die Clint en Rob deden. Clint: “Tijdens de voorbereiding op de wedstrijd hadden we een gesprek over scheidsrechterspullen, waarom sommige dingen zo lastig te vinden waren en waarom je soms wel bij vijf verschillende webshops in vijf verschillende landen iets moest kopen om al je materiaal compleet te hebben. In de kleedkamer hebben Rob en ik toen het balletje opgegooid om zélf maar een webshop te beginnen en alles te gaan centraliseren. We waren beiden meteen enthousiast! Gedurende de warming-up hadden we in principe al het hele assortiment doorgesproken en na de wedstrijd hebben we de agenda’s bij elkaar gepakt om de eerste afspraak te maken”.

In een half jaar tijd hebben Clint en Rob een webshop opgebouwd die menig scheidsrechter weet te vinden. Door onder andere het grote assortiment en de relatief lage prijzen hebben al veel scheidsrechters de afgelopen tijd een pakketje van RefShop.nl op de deurmat gekregen. Dat assortiment opbouwen was nog niet zo heel gemakkelijk. Rob: “In het begin hebben we echt intensief moeten zoeken en veel moeite moeten doen om leveranciers te vinden voor onze startende webshop. Inmiddels zijn de rollen omgedraaid en zijn het juist de nieuwe leveranciers die met veel moeite onderdeel willen worden van ons assortiment. Clint en ik zijn ook erg trots op de grotere merken die wij kunnen leveren, zoals Nike, Spintso, Ervocom en niet te vergeten Macron met hun nieuwe scheidsrechterslijn waar de UEFA-scheidsrechters in gaan lopen”.

Klik hier om naar RefShop.nl te gaan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top